top of page
anthony-intraversato-5WYkd62XxTo-unsplash (1).jpg
anthony-intraversato-5WYkd62XxTo-unsplash (1).jpg
anthony-intraversato-5WYkd62XxTo-unsplash (1).jpg

Thuiskomen bij jezelf

Een spirituele en persoonlijke reis naar je hart

Thuiskomen bij jezelf in een 5-delige reeks. In kleine groep komen we samen en gaan we door middel van hartcoherentie, mindfulness, intuïtieve oefeningen, meditatie, bosbaden en een cacao-ceremonie een reis naar het hart maken. Een reeks om aan te komen in je hart om van daaruit in verbinding met je kern ten volle in jouw leven te staan.

Wat?

Op een zachte en intuïtieve manier gaan we samen de reis naar het hart aanvatten om van daaruit de verbinding met zowel hoofd als buik te maken. We zijn geneigd voornamelijk vanuit het hoofd te leven, samen gaan we geleidelijk aan zakken en de verbinding tussen deze drie cultiveren. We gaan in dialoog met je lichaam, geest, energie en intuïtie om te achterhalen wie je bent en waar je belemmeringen en talenten liggen. Dankzij een holistische aanpak hebben we oog voor het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele.

 

Wanneer we leven vanuit ons hart, stappen we met heldere ogen, vitaliteit en levensvreugde in het leven zonder de schaduwkanten van het leven te schuwen.

Praktische informatie

Data: 

Locatie: 

Verloop:

1ste bijeenkomst:  We maken ruimte voor een eerste kennismaking en laten jullie alvast proeven van wat de rest van de reeks zal brengen.

2de bijeenkomst: Ik ga samen met jullie op zoek naar de harmonische staat van ons hart om van daaruit een innerlijke exploratie te starten. Wie is je ideale zelf, waar liggen je belemmeringen om deze persoon in het leven neer te zetten en hoe kunnen we je kwaliteiten hiertoe inzetten?

3de bijeenkomst: Samen gaan we ons onderdompelen in de schoonheid en in de wijsheid van het bos. Dit bosbad zal je helpen om nog dichter bij jezelf te staan.

4de bijeenkomst: Ik kom samen met jullie om te bekijken hoe de voorbije weken verlopen zijn. Wat lukt al beter en wat is nog moeilijk? We gaan nog dieper in contact treden met ons hart, onze intuïtie en ons zelfhelende vermogen. 

5de bijeenkomst: Deze laatste bijeenkomst, komen we allemaal samen tijdens een cacao-ceremonie. Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt in Maya-ceremonies. Het is een zachte hartopener en versterkt verbinding, mededogen en harmonie in onszelf. Deze ceremonie helpt om het hart te openen, onze energieën terug in balans te brengen en in verbinding met onszelf - onze kern & onze waarheid - én met elkaar te staan. Zo ontstaat er ruimte om meer harmonie in het leven toe te laten en om te leven vanuit je hart. Een prachtige afsluiter van onze gezamenlijke reis 💚🙏🏻.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontvangen en om samen thuis te komen.

 

Veel liefs,

Claudia

Bel

+32 477 05 80 77

Volg mij

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page