top of page

RELAXATIE, YOGA &
HEALING
ruimte voor rust

SoulStudio Claudia-110.jpg

​We leven in een snel veranderende wereld die nooit stil lijkt te staan. Daarnaast 'moeten' we veel of denken we veel te moeten.

Al te vaak haasten we ons van het ene naar het andere. Hierin verliezen we onszelf, wie we willen zijn en ons wel-zijn uit het oog. Tijdens een moment van ont(-)moeten 'moet' jij even niets en kan je louter ZIJN. Dompel je onder in een revitaliserende relaxatie of healing waarin je gehele systeem tot rust komt en herstelt. Wat is healing? Tijdens een healing sessie nemen we een helende benadering vanuit het hart aan, zo word je intuïtief-energetisch in beweging gebracht. Het is niet hetzelfde als de genezing van medisch erkende pathologische aandoeningen, wel beoogt het het contact te herstellen met je essentie, met je diepste zelf of je eigenheid en helpt het om bepaalde blokkades op te heffen. We gaan steeds op zoek naar wat werkt voor jouw unieke zelf zodat je levensenergie weer kan stromen. De optie healing via lichaamsgericht werk en intuïtieve oefeningen is mogelijk in elk onderdeel van dit aanbod. Deze laatste vorm  vraagt om een iets langer voorgesprek van om en bij 15min.

PRIJZEN:

  • 35  p/30 min of 65  p/uur

"We zijn en soms niet meer dan dat.

Niet meer dan louter zijn,

verzacht.

Geen onvervulde verwachtingen

of niet bereikte doelen,

geen vragen over het levenspad

of hoe we ons hierbij voelen.

Begrijp me niet verkeerd,

zo'n zoektocht verlicht evenzeer.

Maar soms niet meer dan zijn,

we zijn soms niet meer dan dat én

wel voldoende, dat verzacht."

Claudia

SoulStudio Claudia-109.jpg

Restorative Yoga

We bevorderen ontspanning en stress-release. De oefeningen helpen de geest te kalmeren, maken het mogelijk om ten volle van ruimte en rust te genieten en verbinden je opnieuw met je diepste zelf. Het is een erg zachte vorm van yoga waar loslaten, overgave en compassie centraal staan. Ervaring is niet vereist.

Reiki behandeling

 Relaxatie & Massage

Dankzij relaxatietechnieken en massagetechnieken bovenop de kledij, bekom je een diepe ontspanning en rust. Zowel lichamelijk als energetisch kan je hier het contact met jouw essentie herstellen en kom je tot rust.​

SoulStudio Claudia-105.jpg

Geleide Meditatie & Yoga Nidra

Mijn stem en woorden nemen jou mee op een innerlijke reis en begeleiden je lichaam en geest naar een staat van diepe en helende rust. Hier ervaar je een weldadige ontspanning, kalmeert jouw zenuwstelsel en ontstaat er ruimte voor het plaatsen van intenties. 

A HEALER DOES NOT HEAL YOU. A HEALER IS SOMEONE WHO HOLDS SPACE FOR YOU WHILE YOU AWAKEN YOUR INNER HEALING SYSTEM, SO THAT YOU MAY HEAL YOURSELF."

Maryam Hasnaa

DOOR TE ONT-MOETEN, MAAK JE KENNIS MET JE DIEPSTE ZELF

Claudia

Relaxatie Yoga Healing aanbod
20210518_131815 (1).jpg

Ik heb het plezier gehad om bij Claudia relaxatietherapie te volgen in de vorm van geleide meditatie en hypnose. Stapsgewijs laat ze je een trap dieper nemen binnen je eigen lichaam, geest en zelfbewustzijn. Het is een heerlijk ontspannen manier om via visualisaties de rust en kalmte terug te vinden. Dit is niet evident in onze hedendaagse gejaagde wereld. Het hele proces zindert nog na op een manier die je niet zou verwachten. Als kinesitherapeut kom ik vaak mensen tegen bij wie de klachten zichzelf onderhouden vanwege gebrek aan ontspanning en rust. Deze vorm van therapie is voor hen een perfecte aanvulling. Claudia werkt op een rustige en doordachte manier. Ze laat je dankzij de nodige bijsturing op jouw tempo tot een diepte van relaxatie komen die velen hard nodig hebben en gegarandeerd profijt kunnen uithalen.

Dries

De rustgevende praktijkruimte was een surplus bovenop de inspirerende sessies. De relaxatie en ademhalingsoefeningen gebruik ik nog steeds en helpen me enorm om het dagelijks leven in balans te houden. Claudia heeft een hele zachte manier van werken en begeleidde me doorheen een moeilijk proces in mijn leven. Daardoor voelde ik me veilig genoeg, om mezelf open te stellen en om ten volle te kunnen genieten van ontspanning. Dikke dankjewel Claudia

bottom of page