top of page
anthony-intraversato-5WYkd62XxTo-unsplash (1).jpg
SoulStudio Claudia-56.jpg

Dynamisch Onthaasten

Een coaching-traject voor meer helderheid, flow en waardegerichte groei in je onderneming.

Heb jij soms het gevoel dat je jezelf verliest in het ondernemerschap?

 

Je bent een (startende) soulpreneur met een passie! Je bent gedreven om iets van jezelf neer te zetten in de wereld. Toch voel je momenteel dat je bedrijf niet helemaal loopt zoals je wenst:

 

 • Je voelt dat er een verlangen brandt, maar krijgt dit niet helder. De vele ideeën bemoeilijken het maken van keuzes.

 • Er ‘wringt’ iets. Wat je doet, lijkt niet te kloppen. Het ligt niet voldoende in lijn met jezelf of wat je belangrijk vindt.

 • Wat je doet, gaat gepaard met te veel stress, twijfel en drukte. Je lijkt tijd te kort te komen en kan het werk moeilijk 'loslaten'.

 • De stress en onzekerheid worden je soms te veel waardoor je de volgende stappen niet kan zetten.

 • Belemmerende gedachten, onaangename gevoelens en oude patronen komen in de weg te staan van wat je werkelijk wil. In de weg van je helderheid, flow en rust.
   

Ga ik dit wel kunnen? Wat gaan ze denken? Anderen doen het beter. Dit zal me nooit lukken. Ik kan dit beter niet doen ... 

Is Dynanmisch Onthaasten iets voor jou?

 

Als je je in bovenstaande herkend, is de kans groot. Zou jij graag dichter bij jezelf blijven staan tijdens het ondernemen? Wil jij de dingen nu en dan iets trager aanpakken en meer oog hebben voor zelfzorg? Kan jij je engageren voor een periode van 4 à 5 maanden om dit samen onder de loep te nemen en zo een andere weg en wijze uit te stippelen?

 

We gaan samen op weg naar een rustige manier van ondernemen en van zijn.

Op weg naar jezelf en een bedrijf in lijn met jouw unieke ik en flow. 

Dit is een traject voor zij die stapsgewijs in beweging wensen te komen richting hun gewenste zelf en zodoende hun gewenste onderneming. We onderzoeken je veranderbehoefte, krijgen zicht op wie jij in je onderneming wil zijn en hoe dit - stap per stap - verwezenlijkt kan worden. Tijdens de sessies kom je tot rust, leer je veerkrachtig omgaan met stress en verschaf je inzichten in jezelf, jouw potentieel en wat jij wil. 

Gedurende dit traject zoeken we steeds weer de balans op tussen zijn & doen. Waar we ruimte maken voor rust én voor actie. Voor voelen en voor denken. Voor flow. Elke persoon is uniek, daarom gaan we achterhalen wat werkt voor jouw unieke zelf...

Dynamisch Onthaasten is een 1-op-1 begeleiding waarin je meer inzicht verschaft in:

 • wat er voor jou en jouw bedrijf van belang is (waarden, missie, visie) AUTHENTICITEIT

 • welke belemmerende overtuigingen, gevoelens en oude patronen dit in de weg staan en hoe je hiermee kan leren omgaan MINDSET

 • hoe je meer ruimte en rust kan ervaren in het ondernemerschap STRESSMANAGEMENT

 • hoe je dit alles vertaalt in WAARDEGERICHTE GROEI


Ongeacht de aanpak bewaken we steeds de nodige rust, helderheid, veerkracht & flow. Stap uit je hoofd én in je leven zodat je levenskrachtig kan ondernemen.​

"The more we are able to recognize and move in our flow state, the more capable we are of aligning our attention and energy with the best parts of ourselves and the person that we aspire to be."

Wat zal er anders zijn voor jou na dit traject?

 • Je richting is helder, je zet stappen vooruit en laat los wat niet langer bij je hoort. Dit alles ondanks mogelijke onaangename of belemmerende gedachten, gevoelens en sensaties.

 • Je ervaart meer ruimte, rust en flow. Niet enkel in je bedrijf maar ook als mens.

 • Je hebt meer oog voor je zelfzorg en ‘work-life balance’.

 • Je kan veerkrachtiger omgaan met stress én de nodige grenzen stellen.

Zodat je vol nieuwe energie, zin-vol en vanuit je diepste zelf verder groeit in en met je bedrijf.

Zin om samen op een dynamische manier te onthaasten en meer helderheid, rust en flow te ervaren? Eerst nog even dit.

Alvorens van start te gaan, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is gratis. Hier verkennen we een mogelijke samenwerking aan de hand van vragen zoals ‘Waar heb je het moeilijk mee’ Wat zou je graag anders zien’ ‘Wat heb je nu nodig’ ‘Welke stress ervaar je’... Daarnaast kan ik je ook iets meer vertellen over mezelf, mijn missie en visie m.b.t. ondernemen en hoe ik te werk ga. Op deze manier kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen en aanvoelen of we een match zijn. Ons gesprek duurt om en bij 45 à 60 min.

Interesse? Je kan een geschikt moment zoeken voor een zoom-call via deze

Hoe verloopt het traject?

 • 4 à 5 maanden lang 8 sessies =  ±12u coaching en relaxatie

 • een veilige, verbindende en diepe connectie zodat we werkelijk in beweging en tot verandering komen

 • oefeningen en informatie om thuis mee aan de slag te gaan + eventuele gepersonaliseerde oefeningen en reflecties 

 • persoonlijke opvolging via whatsapp business voice-messages of via e-mail (beschikbaar tussen 10u en 17u op weekdagen, antwoord binnen 48u)

 • tijdens dit traject put ik zowel uit gedragscoaching, relaxatietherapie, intuïtief - en oplossingsgericht coachen

Praktische info

 

Locatie: Deurnestraat 313, 2640 Mortsel 

en/of Joos Van den Steenelei 125, 2100 Antwerpen

 

Online begeleiding via Zoom: Voor zij die kiezen voor een volledig online traject verkies ik - indien het kan - elkaar 1 à 2 keer in persoon te ontmoeten.

Investering = 1250 euro (Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregel van belasting. BTW niet van toepassing.) Of betaal maandelijks / in 4 schijven van 315 euro.

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit Dynamisch Onthaasten Traject?

Dit traject is voor soulpreneurs met oog voor slowpreneurship, voor ondernemers die dicht bij zichzelf wensen te staan tijdens het ondernemen. Voor zij die op zoek zijn naar meer helderheid, rust en flow om op een gemotiveerde en zachte manier met hun bedrijf te groeien.

 

Wanneer kan ik instappen in dit Dynamisch Onthaasten Traject?

Na een gratis kennismakingsgesprek kijken we beiden of we de juiste match zijn voor elkaar. Je kan een moment plannen via deze  

 ​

Voor wie is dit Dynamisch Onthaasten Traject niet?

Ben jij op zoek naar een bedrijfs- of strategiecoach om concrete financiële doelen te behalen? Om snel veel omzet of klanten te genereren via facebook ads, seo-optimalisaties, e-mails funnels … Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres en raad ik je aan een expert ter zake te zoeken om je hierin verder te begeleiden.

20210518_131815 (1).jpg

Ik raad Claudia van harte aan! Allereerst omwille van haar zachte, persoonlijke aanpak die telkens als thuiskomen voelt. Claudia hielp me bij het verminderen en beter managen van mijn paniekaanvallen, en meer rustpunten te vinden in de alledaagse drukte als zelfstandige. De sessies bieden een perfecte mix van verschillende praktische relaxatie-tools die op mij persoonlijk werden afgestemd & die ik makkelijk kan toepassen in mijn dagelijkse leven, coachings waardoor ik mezelf beter leerde kennen, en technieken zoals hartcoherentie en TRE die mij meer tot rust hebben gebracht. Over het algemeen ervaar ik een rustiger gevoel en heb ik meer de indruk dat ik vat heb op mijn stress en gemoedstoestand.  Als kers op de taart doen we tijdens de sessies ook vaak relaxatie-oefeningen samen, wat mij weer oplaadt voor de rest van de week. Kortom: het beste cadeau dat je aan jezelf kan geven!

Christine, Soul Studio

Ik had vooral last van stress en piekeren op werkgebied en kon daar moeilijk ontspanning vinden. Dankzij jouw mildheid en zachte aanpak, leerde ik ook milder en zachter zijn voor mijzelf. Vooral de totaalaanpak van ons traject samen vond ik een enorme meerwaarde: als ondernemer ben je ook gewoon mens. Dus dat we tijdens onze sessies samen zowel ruimte konden geven aan ademhaling en ontspanning, maar ook aan heel praktische oefeningen en coaching zorgde ervoor dat ik die balans ook kon doortrekken in het dagelijkse leven. Ik voel dat ik in mijn onderneming dichter en dichter bij mijn waarden zit en dat voelt sowieso al meer in balans. In stressvolle periodes kan ik nu beter handelen en ook dat is dankzij veel technieken die ik bij jou in de sessies heb geleerd. Dus dikke, dikke merci!

Ik denk nog veel aan jou en hoe zacht en warm onze sessies altijd waren. Ik had vooral last van mijn angsten. Je hebt me enorm geholpen om die angsten in perspectief te plaatsen en er te leren mee omgaan i.p.v. het weg te drukken. Jouw sessies brachten me altijd tot rust en gaven me een plaats om even te ventileren en tot een soort aanvaarding te komen met mijn angsten. Je gaf me dan ook de nodige hulpmiddelen om er mee om te gaan en die angsten in perspectief te plaatsen waardoor ze niet meer zo'n grote greep hadden op mijn dagelijkse leven en zelfstandige activiteit. Ik ben nog altijd super blij dat ik je ontdekt heb en dat je mijn coach was naar een rustiger hart & ziel.

Ervaringen traject
bottom of page