top of page
273144472_109253738336178_7547578907786847397_n (1).jpg

Ruimte voor Rust - Restore, Rebalance, Revitalize
Individuele 1-op-1  Relaxatie, geleide meditatie en Restorative yoga

Tijdens Ruimte voor Rust begeleid ik je om contact te maken met jezelf én om hierin de rust en r u i m t e te ontdekken. Je verbindt met je lichaam en met je geest. Met je innerlijke belevingswereld - gedachten, sensaties, emoties - en dit op een gedragen en zachte wijze.

Waarom Ruimte voor Rust?

We leven in een snel veranderende wereld die nooit stil lijkt te staan. Daarnaast 'moeten' we veel of denken we veel te moeten. Al te vaak haasten we ons van het ene naar het andere. Doorheen het leven ontstaat er best wat ruis en hierin verliezen we onszelf, wie we willen zijn en ons wel-zijn uit het oog. Tijdens een moment van ont(-)moeten 'moet' jij even niets en kan je louter ZIJN. Graag ondersteun ik jou in het creëren van een ruimte waarin je gehele systeem tot rust komt en herstelt. Wees welkom.

"A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healing system,

so that you may heal yourself."

Wat kan je verwachten van deze Ruimte voor Rust

  • Je wordt warm onthaald in een serene omgeving. We starten met een korte babbel en we stemmen de sessie af op wat jou in het hier & nu kan ondersteunen.
     

  • De sessie bestaat uit een combinatie van restorative yoga, relaxatie, ademhaling, geleide meditatie/yoga Nidra, visualisaties en desgewenst klank, een mini-massage en vleugje healing*. Je zal op adem komen, afstemmen op jezelf en ruimte maken voor wat zich aandient.

 

  • Tijdens de sessie bevorderen we ontspanning en stress-release. Dit o.a dankzij de ondersteuning van props en van mijn stem zodat je volledig kan ontspannen in voornamelijk liggende houdingen. 

 

  • Tijdens de Restorative Yoga houdingen blijf je iets langer in houdingen liggen die je zenuwstelsel kalmeren. Dit is helend voor je lichaam en geest. De oefeningen helpen om de geest te kalmeren, maken het mogelijk om ten volle van ruimte en rust te genieten en verbinden je opnieuw met je diepste zelf. Het is een erg zachte vorm van yoga en ontspanning waar loslaten, overgave en compassie centraal staan. Ervaring is niet vereist.

* Wat is healing? Tijdens een healing nemen we een helende benadering vanuit het hart aan, zo word je intuïtief-energetisch in beweging gebracht. Het is niet hetzelfde als de genezing van medisch erkende pathologische aandoeningen. Wel beoogt het het contact te herstellen met je essentie, met je diepste zelf of je eigenheid en helpt het om bepaalde blokkades op te heffen. We gaan steeds op zoek naar wat werkt voor jouw unieke zelf zodat je levensenergie weer kan stromen.

PRAKTISCH

DonderdagenDunamis - Deurnestraat 313 te 2640 Mortsel

Duur: ±1u

Prijs: 70

Namasté, Claudia

SoulStudio Claudia-19.jpg
bottom of page