top of page
olga-thelavart-1nrY9CLAGcI-unsplash.jpg

Inner Business                           streeft naar het creëren van een r u i m t e waar je de kracht van zachte flow kunt ervaren en waar we de focus leggen op betekenisvol ondernemerschap.

Movement
Fotofolies x Zacht Zichtbaar Expeditie-156 (1).jpg

Inner Business Movement 1-op-1

  • Belichaamd Ondernemen: Ontdek hier hoe je een diepere verbinding met je lichaam kunt maken, wat niet alleen je welzijn bevordert, maar ook je ondernemerschap versterkt.

  • Stressbeheer en Ontspanning: Verminder stress en ontdek manieren om meer ontspanning te vinden tijdens je ondernemersreis.

  • Emotionele Balans: Ontwikkel de vaardigheid om emotioneel in evenwicht te blijven, zelfs in de meest veeleisende ondernemersomgevingen, zodat je veerkrachtig blijft en helder kunt denken.

  • Missie-Verheldering: Leer hoe je jouw diepste waarden kunt integreren in je bedrijfsmissie, waardoor je een krachtig kompas krijgt om de richting van je onderneming te bepalen.

  • Persoonlijk Leiderschap: Ontwikkel leiderschapsvaardigheden en strategieën die je in staat stellen effectiever om te gaan met de uitdagingen die het ondernemerschap met zich meebrengt, terwijl je trouw blijft aan jezelf.

  • Brainstorm- en Inzichtssessies: Heb je directe ondersteuning nodig bij specifieke uitdagingen? Kom dan langs voor een eenmalige sessie waarin we deze problemen bespreken en nieuwe perspectieven verkennen

Bij Inner Business Movement nodig ik je uit om een unieke ruimte te ontdekken waarin jouw ondernemerschap kan floreren. Deze sessies zijn volledig gericht op jouw welzijn & welbevinden als ondernemer. Of je nu werkt aan veerkracht, stressbeheer, persoonlijk leiderschap, missie-verheldering, ... mijn begeleiding past zich aan jouw vragen aan. Ik geloof sterk in de kracht van zelfs de kleinste stappen, die een aanzienlijk verschil kunnen maken, zowel in jou als in jouw bedrijf.

Bij Inner Business Movement gaan we jouw ondernemerschap  verrijken en verdiepen.

SoulStudio Claudia-35 (1)_edited_edited.
€95 

Dit is slechts een glimp van wat de individuele sessies te bieden hebben. Mijn benadering is volledig flexibel en afgestemd op jouw unieke behoeften. Wat je ook zoekt, bij Inner Business Movement vind je persoonlijke ondersteuning en begeleiding om jouw reis als ondernemer te verrijken, te versterken en te verzachten.

Jouw Persoonlijke Begeleidingstraject

Bij Inner Business Movement geloof ik in een persoonlijke benadering. De individuele begeleidingssessies zijn volledig afgestemd op jou, flexibel en op maat. Daarom beginnen we met een verbindende kennismaking om jouw specifieke behoeften en doelen te bespreken.

Sessieduur: Het kan zijn dat één sessie al voldoende is om nieuwe inzichten op te doen en in beweging te komen, of misschien wil je maandelijkse sessies om continu te worden ondersteund op jouw ondernemersreis. We stemmen het aantal sessies en de frequentie af op jouw veranderingswensen en behoeften. We kunnen samen een traject opzetten dat perfect aansluit bij jouw planning en verwachtingen.

Locatie: Onze sessies kunnen persoonlijk plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Mortsel, of als je de voorkeur geeft aan online sessies, kunnen we dat ook regelen.

Mijn Aanpak en Expertise: Mijn begeleidingsaanpak omvat een combinatie van solution-focused- en business coaching, traumasensitieve cliëntgerichte counseling, psychosociale ondersteuning, relaxatietherapie en praktische oefeningen. Al deze elementen zijn ontworpen om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken en je te ondersteunen op jouw unieke ondernemersreis.

covene-2Pet00_qXiA-unsplash.jpg
Fotofolies x Zacht Zichtbaar Expeditie-1

Begin jouw groeireis vandaag

Hoe? Simpel, neem contact met mij op of plan hier een verbindingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we jouw doelen bespreken en de beste aanpak bepalen.

 

Samen kunnen we jouw ondernemersreis verrijken en de balans vinden tussen innerlijke groei en bloeiend ondernemerschap. Laten we samen bewegen en impact creëren!

Ik waardeer je interesse in Inner Business Movement en kijk ernaar uit om met je samen te werken, of dat nu is of in de toekomst. Samen kunnen we stappen zetten in de richting van een verrijkend, vervuld en gebalanceerd ondernemerschap.

Fotoboek van tevreden cliënten.
Wil je erbij staan? Let's go!

2021-08-24.jpg
Fantina, Fantiflow
WS-leaves-JV-Photography-176-1-1.jpg
https___static_edited.jpg
Architect en kunstliefhebber
Christine, SoulStudio
Ontwerp zonder titel (1).png

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.

 BTW niet toepasselijk. BE0726402415

© 2023 door Claudia Baldanza

bottom of page