top of page
SoulStudio Claudia-89.jpg
Ik ben gedreven om
denys-striyeshyn-wJ7yGwz2-00-unsplash (1).jpg
IMG_3156_edited.jpg

de wereld te verrijken!

Dit doe ik als de drijvende kracht achter Inner Business Movement, waar het mijn missie is om ondernemers te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Mijn aanpak is gebaseerd op het creëren van een veilige R U I M T E voor bewustwording, exploratie en belichaamde verbinding met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Dit stelt je in staat om je missie en je ondernemersvisie op een evenwichtige, authentieke en zacht-bruisende manier te realiseren.

Als mede-ondernemer begrijp ik de uitdagingen en obstakels die het ondernemerschap met zich meebrengt. Ik heb de constante druk gevoeld, de onzekerheden doorstaan en geworsteld met talloze beslissingen.  Deze ervaringen hebben me waardevolle lessen geleerd over veerkracht, het belang van verbinding met jezelf en anderen, en gezond ondernemerschap. Mijn ondernemersreis is als een ontdekkingsreis geweest, gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten, successen en uitdagingen. Deze reis heeft niet alleen mijn huidige professionele pad gevormd, maar heeft ook mijn diepere 'waarom' onthuld en mijn persoonlijke groei versterkt.

Ik ben vastbesloten om jou te helpen hetzelfde te bereiken. Mijn aanpak hiertoe combineert solution-focused- en business coaching met traumasensitieve cliënt- en lichaamsgerichte counseling, psychosociale ondersteuning, relaxatietherapie en praktische oefeningen. Hoewel de evenwichtsoefening in het ondernemerschap voortdurend evolueert, geloof ik oprecht dat jij, als gedreven ondernemer, ook in staat bent om zowel persoonlijk als professioneel te floreren en een harmonieuze balans te vinden die bij jou past. Samen kunnen we jouw weg naar succes en welzijn vormgeven.

Totaaanpak

Weetjes & Glimmers

Mijn perfecte hobby

Yoga, lezen, tennis, sterrenstaren, zang en andere expressievormen.

Geliefde vakantieplaats

Wandelend in de natuur.

Mijn levensmoto

Life would be absurd without a little madness.

Momenteel lees ik

Tijd voor de ziel.

Moodbooster

Dansend zingen door het huis.

Favoriete quote

"Voici mon secret. Il est très simple: on ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux." Antoine de Saint-Exupéry

Ik heb altijd diep gevoeld ...

Ik omarm de magie van het alledaagse leven, koester het zachte geruis van de wind en laat de zonnestralen graag op mijn gezicht vallen. Ik vind schoonheid in de schijnbaar kleine dingen die het leven rijk maken. Van jongs af aan heb ik oog gehad voor verwondering, verstilling en sprankels magie. Diepgaande gesprekken, filosofische overpeinzingen, warme woorden, betoverende beelden en helende muziek resoneren diep bij mij. Ik waardeer de rijke eenvoud van het leven en ben altijd gefascineerd door de diepgang ervan.

Mijn aanpak is geworteld in nuance waarbij ik intuïtief aanvoel wat nodig is. Als kritische onderzoeker, stille rebel en af en toe een idealistische dromer, schakel ik moeiteloos tussen speelse verkenning en vastberaden streven om verandering teweeg te brengen. Mijn levensreis heeft me diepe pijnen en tegenslagen gebracht, maar mijn missie om anderen te ondersteunen in het hervinden en delen van schoonheid, lichtheid en leven heeft ook in mezelf nieuwe levensenergie vrijgemaakt en mijn passie gevoed om het verschil te maken.

matthew-sleeper-Spdu7YT1O00-unsplash.jpg
IMG_3079.jpg
Ben jij klaar om een verschil te maken?
Ontwerp zonder titel (1).png

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.

 BTW niet toepasselijk. BE0726402415

© 2023 door Claudia Baldanza

bottom of page