top of page
olga-thelavart-1nrY9CLAGcI-unsplash.jpg

Inner Business 

Movement

Ondernemen met zin, ziel en impact. Ontdekt de kracht van zachte flow.

Bij Inner Business Movement omarmen we de kracht van zacht-bruisend, belichaamd en duurzaam ondernemen. Hier ondersteun ik bezielde ondernemers zoals jou in hun ondernemersreis, zodat jij jouw missie en aanbod stralend kunt delen op een manier die bij jou past. Inner Business Movement is meer dan zomaar een traject, het is een ...

beweging
 • Een beweging die begint vanuit jouw innerlijke kern en zich verspreidt naar je bedrijf.

 • Een beweging waarin gelijkgestemde zielen samenkomen om hun visie, kennis en uitdagingen te delen.

 • Een beweging, een dans, een co-creatie tussen jou, mij én de omgeving.

Het is tevens een tegenbeweging waarbij ondernemen draait om meer dan financieel gewin. Hier staan waardecreatie, het maken van een verschil en zelfontwikkeling centraal. Ik ben vastbesloten om met minder 'flitsende beloften' een voelbare impact te creëren. Daartoe begeleid ik met passie, creativiteit en toewijding missie-gedreven ondernemers om hun doelen te verhelderen en te realiseren. In dit traject gaan we o.a:

 • Je fundamenten verstevigen om duurzaam, veerkrachtig en belichaamd te ondernemen

 • Je bedrijf inrichten op basis van jouw waarden rekening houdend met je moeilijkheden én talenten

 • Je eigen stem vinden en laten horen

 

Zo kunnen we o.a. een missie verhelderen en visie ontwikkelen die voor jou klopt, je 'marketing' optimaliseren om de juiste klanten aan te trekken en duurzaam navigeren in het ondernemerslandschap. Nodig jezelf uit om deze verrijkende wijze van ondernemen te ontdekken en neem deel aan de Inner Business Movement.

Wil je alvast een proevertje?
Download de Inner Business welzijnsgids.

In de blog en podcast (coming soon) belicht ik verschillende relevante thema's en onderwerpen die in de Inner Business Movement aan bod komen. Ga je graag mee op pad. Meld je dan hier aan voor de updates.

Image by Sincerely Media

Het is absoluut normaal om deze gevoelens te ervaren. Ondernemen is een avontuur vol hoogte- en dieptepunten. De druk om te presteren en de verantwoordelijkheid voor je eigen succes kunnen overweldigend zijn. Er wordt verwacht dat je een veelzijdige professional of generalist bent die verschillende rollen en taken opneemt. Daarnaast navigeren we vaak in bepaalde systemen en in een VUCA-landschap. Dit alles kan leiden tot ruis en stress in je onderneming. De vraag die rijst is: “Hoe kan je veerkrachtig, weerbaar, en authentiek blijven terwijl je deze ondernemersreis bewandelt?”

Herken je dit?

Als gedreven ondernemer begint jouw reis vol passie en dromen, vastbesloten om iets van betekenis te creëren. Maar na verloop van tijd merk je dat je verstrikt raakt in de hectische wereld van ondernemen. Er knaagt iets aan je:

 

 • Keuzes maken is een constante worsteling, ondanks talloze grote plannen en ideeën. 

 • Perfectionisme, faalangst, uitstelgedrag, pleasen, het imposter syndroom, voortdurende vergelijking en/of gevoelens van onmacht verstikken je groei en creativiteit. Je komt bijgevolg moeilijk in beweging.

 • Je voelt je altijd 'aanstaan', alsof je geleefd wordt. Een gezonde balans lijkt onbereikbaar.

 • Social media overspoelt je met verwachtingen en zogenaamde ‘succesformules’ wat leidt tot gevoelens van schaamte, onmacht, vervreemding en zelftwijfel.

 • Je ervaart hierin een gevoel van isolatie en mist iemand om ideeën en zorgen mee te delen, om te co-creëren.

Zou je liever:

 • Ondernemen en jezelf profileren vanuit innerlijke rust, zelfvertrouwen en een overvloed aan zacht-bruisende energie.

 • Je eigen unieke koers volgen, vrijer van belemmerende twijfels, onzekerheid en de druk van perfectionisme of andere moeilijkheden.

 • Opportuniteiten zien en grijpen, waarde creëren voor zowel jezelf als anderen. Hiertoe kunnen vertragen, meer diepgang & nuance voelen, meer aanwezigheid en gemak ervaren.

 • Een harmonieuze balans tussen zelfontwikkeling, zelfzorg en de groei van je bedrijf ontdekken, waardoor je op een duurzame manier kan navigeren.

Dit type ondernemerschap biedt diepgaande betekenis en vervulling. Het is een pad waarin je vol vertrouwen, veerkracht en weerbaarheid de stress en uitdagingen van ondernemen tegemoet treedt zonder je innerlijke balans te verliezen. Je weet wat je wil en hoe je dit vormgeeft. Hier kom je niet vast te zitten in een one-size-fits-all benadering van succes. In plaats daarvan stap je met mij als je bondgenoot in een co-creatieproces dat je meeneemt op een reis naar innerlijke rust, diepgaande zingeving en een welvarende onderneming. Op weg naar jouw persoonlijke succes-formule.

SoulStudio Claudia-87.jpg

Ik ben ervan overtuigd dat het delen van je unieke missie en visie essentieel is om de wereld te verrijken.

Inner Business Movement biedt een veilige haven waarin we ons richten op het doorbreken van destructieve vergelijkingen, onnodige twijfels, uitstelgedrag, innerlijke onrust, externe druk, verlammend perfectionisme, chronische stress … Stuk voor stuk obstakels die je groei belemmeren. Mijn doel is om je te begeleiden naar zowel een welvarende onderneming als een belichaamd zelf. Hier geen loze financiële beloften, snelle succesformules of luchtkastelen, maar een op maat gemaakte samenwerking om jouw onderneming te laten floreren en jouw succes te verzekeren! 

Hi, Ik ben Claudia

Een stille rebel, een dromer en een doener! Ik begrijp de uitdagingen van missie-gedreven ondernemerschap omdat ik ze zelf heb ervaren. Geïnspireerd door mijn levensverhaal, scholing en ervaring als zelfstandige, ontdekte ik geleidelijk aan een pad. Dit pad noem ik Inner Business Movement - een zacht-bruisende en authentieke benadering van ondernemen.

 

Hier gaat ondernemen verder dan winst; het gaat ook om harmonie tussen jezelf en je bedrijf, om wederzijdse groei en balans. In de afgelopen jaren heb ik verschillende ondernemers in 1-op-1 sessies begeleid en ondersteund in een vergelijkbaar proces. Met het Inner Business Movement-traject wil ik jou als ondernemer een totaalaanpak bieden. Ik wil jouw bondgenoot zijn te midden van de chaos van het ondernemerschap. Zodat je op een diepgewortelde wijze jouw missie en visie omarmt, ze laat stralen én vertaalt naar een bloeiende praktijk, en dit als nooit tevoren!

SoulStudio Claudia-8_edited.jpg

Hoe meer we onze flow-staat herkennen en erin bewegen, hoe beter we onze aandacht en energie kunnen afstemmen op onze gewenste doelen en de persoon die we willen zijn.

Bij Inner Business Movement begint jouw unieke reis naar een kalmere, flexibele en zelfverzekerde manier van ondernemen. Ons gezamenlijke doel? De lasten van ondernemen verlichten en tegelijkertijd jouw persoonlijke aanbod naar voren brengen. Inner Business Movement markeert het begin van jouw transformatie. Ik daag je uit om deel te nemen en jezelf in beweging te zetten!

visuele voorstelling kapstok_edited.jpg

We doen dit in 3 essentiële groeifases:

De fases 'be - believe - become' zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden benaderd vanuit een combinatie van hoofd, hart en buik - denken, voelen en doen. Bij Inner Business Movement nodig ik je uit om een reis van binnen naar buiten te omarmen op een manier die jouw groei koestert en voedt, zonder te duwen en trekken. We behandelen deze beweging als een essentieel onderdeel van jouw ondernemerschap.

Elke fase behandelt specifieke thema's die we tijdens ons co-creatieproces verder uitdiepen. Steeds op maat van je unieke verlangens en behoeften. Bijgevolg zal elk traject een unieke vorm aannemen. We creëren een op maat gemaakte succesformule.

priscilla-du-preez-VUQpGIA3bhE-unsplash.jpg
visuele voorstelling kapstok (2).png
Hoofd - open

Hier cultiveren we een open geest die ruimdenkend is, kansen ziet en belemmerende overtuigingen losser-laat.

Hartwaardengedreven

Hier volg je de roep van je hart en intuïtie. Je onderzoekt je motivaties, waarden en drijfveren. Je omarmt zelfcompassie.

Buikactiegericht

In deze fase kom je in beweging, onderneem je actie en (her)betreed je het ondernemerspad. Je neemt verantwoordelijkheid en zet stappen vooruit. 

Wanneer deze drie met elkaar verbonden zijn, kun je belichaamd, veerkrachtig en creatief ondernemen. Dit stelt je in staat om vanuit ownership te navigeren in het ondernemerslandschap, intuïtieve beslissingen te nemen en in contact te blijven met je innerlijke kompas. Vergelijkbaar met hoe de takken van een boom zich uitstrekken en vruchten dragen, ontstaat hier ruimte voor de levensenergie die ons drijft om te creëren!

Elke groeifase bestaat uit:
visuele voorstelling kapstok (5)_edited.jpg
olga-thelavart-1nrY9CLAGcI-unsplash.jpg
Inner Business Movement

Dit traject beslaat een periode van ongeveer 6 maanden, met twee terugkom-momenten na 7 à 8 maanden. Het bestaat uit:

 • 8 individuele sessies

 • 3 deepdive workshops van een halve dag

 • 3 co-creatie sessies van om en bij 2,5u

 • 1 terugkomdag

 • 1 online bonus

 • 1 bonus in de vorm van een deepdive workshop 

 • geïnspireerd @home dankzij oefeningen

 • opvolging via Whatsapp spraakberichten

Beschikbare plaatsen: 6

 

We ontmoeten elkaar gedurende 6 maanden ±tweewekelijks. We streven naar een balans tussen zijn, reflectie en actie waardoor ruimte ontstaat voor flow. De specifieke dagen en tijden voor groepssessies worden bij aanvang in overleg met de groep bepaald, terwijl individuele sessies worden afgestemd op jouw beschikbaarheid. Hoewel persoonlijke ontmoetingen de voorkeur hebben, begrijp ik dat jouw agenda, draagkracht en praktische haalbaarheid belangrijk zijn. Daarom kunnen individuele sessies ook online plaatsvinden als dat jouw voorkeur heeft.

Inner Business Movement-light

Wil je liever een minder intensieve aanpak? Speciaal ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en ondernemerschap maar lichter en gerichter. Deze variant bestaat uit:

 

 • 4 individuele sessies

 • 3 deepdive workshops van een halve dag

 • 3 co-creatie sessies van om en bij 2,5u

 • 1 terugkomdag

 • 1 online bonus

 • 1 bonus in de vorm van een deepdive workshop 

 • geïnspireerd @home dankzij oefeningen

Beschikbare plaatsen: 4

 

Wat is er anders? We ontmoeten elkaar gedurende 6 maanden ±driewekelijks. In plaats van de 8 individuele sessies, ontvang je hier 4 gerichte individuele sessies. Ook hier staan belichaamd ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en de funadamenten van je bedrijf centraal. Je neemt de individuele sessies in de voor jou belangrijkste fase(s) op. Hoewel de intensiteit van het individuele traject is verminderd, blijft Inner Business Movement-light een waardevolle keuze om je op je ondernemerspad vooruit te helpen en in beweging te komen!

Startdatum: Nader te bepalen - Coming soon!

Om te schitteren op je hoogtepunt moet je diep in jezelf kijken.

Dit traject is een co-creatieproces omdat transformatie het beste gedijt wanneer er wederzijdse betrokkenheid is. De Inner Business Movement gaat écht over de gemiste fundamenten in het “business-coaching”-landschap. Inner Business Movement moedigt deelnemers aan om actieve partners te zijn in hun eigen groeiproces! Hier werken zowel de begeleider als de deelnemers samen om persoonlijke en professionele groei te bereiken. Inner Business Movement onderscheidt zich door:

Een allesomvattend, zacht benaderingsmodel: Ik neem je mee op een diepgaande reis naar innerlijke en professionele transformatie. Deze belichaamde reis omvat ondersteuning op psychosociaal en emotioneel vlak. Daarnaast gaan we o.a. aan de slag met stressbeheer, emotieregulatie, bewustwording, business-coaching en zelfreflectie.

Een kleine gelijkgestemde gemeenschap: Je maakt deel uit van een warme gemeenschap van gelijkgestemden waarin we de last van alleen-ondernemen verlichten en successen vieren. Dit maakt ons moediger. Samen leren we van elkaars ervaringen, jouw reis wordt gedeeld en verrijkt.

Gepersonaliseerde, diepgaande begeleiding die je eigenheid eert: Geen one-size-fits-all benadering op afstand. Het traject wordt afgestemd op jouw unieke behoeften, obstakels en doelen. Ik ben je begeleider, klankbord en bondgenoot. Open dialoog en interactie staan hierin centraal.

Veerkracht en flexibiliteit: Het traject past zich aan jouw moeilijkheden, individuele groei en ontwikkeling aan. Inner Business Movement gaat over JOU! Je bedrijf, je ideeën, je uitdagingen, je volgende stappen. Het is een traject dat zich aanpast aan jou, niet andersom.

Aantal deelnemers?

Ik geloof sterk in de kracht van kwaliteit boven kwantiteit en ik hecht veel belang aan veiligheid. Dat is precies waarom ik kies voor een kleinschalige aanpak met maximaal 2 groepen van 5 personen. Door me te concentreren op een beperkte groep deelnemers kan ik:

Image by David Iskander

Missie-gedreven, waarde-georiënteerd en integer ondernemen zonder mijn zelfzorg uit het oog te verliezen. 

Every Morning_edited.jpg

De hoogste kwaliteit waarborgen in ons co-creatieproces en in jouw groei. Mijn prioriteit is om elke deelnemer de aandacht, ondersteuning en diepgang te bieden die ze verdienen. 

Image by Eli DeFaria

Een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin je persoonlijke groei optimaal kan gedijen. 

Je invstering

Het Inner Business Movement-traject heeft een investering van 2990 euro*. De Inner Business Movement-light heeft een investering van 1990 euroJe kan ervoor kiezen om in 2, 4 of 8 termijnen te betalen gedurende de looptijd van het traject.

Het bedrag staat symbool voor jouw commitment aan transformatie en ontwikkeling waarbij het persoonlijke en zakelijke aspect in harmonie worden gebracht. Het is een belofte aan jezelf en aan jouw toekomstig succes.

 

Mijn overtuiging is dat succes en welvaart verder reiken dan puur financieel gewin. Het gaat om het cultiveren van innerlijke rijkdom, zelfbewustzijn en veerkracht. Het is het streven naar een vervuld en betekenisvol leven waarin je jouw potentieel benut en een positieve impact hebt op zowel jezelf als anderen.

 

* Bij de eerste lancering wordt geen 21% btw toegepast. Dit is goed nieuws als je als starter, bijberoeper of kleine ondernemer vrijgesteld bent van BTW. Hierdoor ligt de kost van dit traject voor jou momenteel namelijk 21% lager.

jared-weiss-P3cB0ynqYBw-unsplash.jpg

Deze investering omvat meer dan alleen financiële middelen; het symboliseert jouw toewijding, tijd en groei.

Hoor het eens van een ander...

2021-08-24.jpg

Fantina - Fantiflow

Ik ervaarde veel stress in mijn rol als zelfstandige, en het lukte me maar moeilijk om ontspanning te vinden. Claudia's milde en zachtaardige aanpak heeft me geholpen om ook milder en zachter te zijn voor mezelf. Wat me vooral aansprak en wat ik een enorme meerwaarde vond, was de totaalaanpak van ons traject. Claudia begreep dat ondernemers ook gewoon mensen zijn, dus tijdens onze sessies werkten we aan ademhaling, ontspanning, en deden we praktische oefeningen, counseling-coaching en businesscoaching. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de balans kon integreren in mijn dagelijkse leven als zelfstandige. Ik voel dat ik nu veel dichter bij mijn persoonlijke waarden sta in mijn bedrijf, wat zorgt voor een betere balans. Ik neem nu weloverwogen beslissingen en kan zelfs tijdens stressvolle periodes effectiever handelen, en dat is allemaal te danken aan de technieken die ik tijdens de sessies met Claudia heb geleerd. Dus Claudia, een dikke, dikke merci!

WS-leaves-JV-Photography-176-1-1.jpg

Christine - Soulstudio

Ik raad Claudia van harte aan! Allereerst om haar persoonlijke en zachte benadering die telkens als een warm welkom en thuiskomen voelt. Claudia heeft me geholpen om mijn paniekaanvallen te verminderen en beter te beheersen. Ze heeft me ook geholpen om meer rust en overzicht te vinden te midden van de dagelijkse drukte van het ondernemerschap. Haar sessies bieden een perfecte mix van praktische relaxatietechnieken die speciaal op mij werden afgestemd. Deze technieken kan ik gemakkelijk in mijn dagelijks leven en werk toepassen. Daarnaast heeft Claudia me door middel van coaching geholpen om mezelf en mijn rol als onderneemster beter te begrijpen. Ze heeft me waardevolle technieken aangereikt die me meer innerlijke rust hebben gebracht. Wat ik vooral waardeer, is dat de aangeleerde tools perfect zijn afgestemd op mijn dagelijkse routine en mijn specifieke behoeften. Dit is een grote meerwaarde!  Tijdens de sessies zelf vind ik een moment van gronding en zelfreflectie, waardoor ik me weer dichter bij mezelf voel en opgeladen ben voor de rest van de week. Over het algemeen ervaar ik nu meer innerlijke rust en heb ik het gevoel dat ik beter in staat ben om mijn stressniveaus en gemoedstoestand onder controle te houden. Kortom, dit is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Na de Inner Business Movement

zal je veerkrachtiger en zelfbewuster ondernemer met de capaciteit om:

 • je missie, visie en stem met vertrouwen en integriteit te delen,

 • betekenisvol te ondernemen en je wendbaar op te stellen,

 • blijvend te navigeren in het ondernemerslandschap.

Je bent klaar om je ondernemingsreis te vervolgen met een hernieuwd gevoel van zin en voldoeningNa deze beweging zal je:

 • Diepgaand begrijpen wie je bent inclusief je waarden, talenten en obstakels, waardoor je bewuste en zelfverzekerde keuzes maakt die bij je authentieke zelf passen.

 • Je missie en visie vol vertrouwen met de wereld delen, jezelf en je bedrijf op een authentieke en belichaamde manier profileren en merken hoe je bedrijf gaandeweg groeit.

 • Stress beheersen en emoties reguleren, wat leidt tot meer innerlijke rust en veerkracht.

 • Een gezonde werk-privébalans vinden, waardoor je welzijn toeneemt en burn-out wordt voorkomen.

 • Onderdeel zijn van een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemden, zodat je nooit meer alleen bent in je ondernemersreis.

Klaar voor je transformatie? Ontdek innerlijke rust, helderheid en groei! Maak deel uit van deze Inner Business Movement-gemeenschap en begin samen met gelijkgestemde zielen een impactvolle reis! Laten we samen bewegen, groeien en bloeien!

covene-2Pet00_qXiA-unsplash.jpg

Leuke EXTRA'S

Heb je nog vragen of wil je meer informatie voordat je je inschrijft? Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met op via info@dunamiscoaching.be, whatsapp of plan hier een vrijblijvend verbindingsgesprek in.

Ben je er (nog) niet klaar voor of ga je liever enkel in 1-op-1 op weg? Dan ben je meer dan welkom voor individuele begeleiding.

eleni-koureas-JRkZbM9mVto-unsplash.jpg
Image by Annie Spratt
Hou me op de hoogte

Bedankt voor de inzending!

over je podcast, workshops, blog, weetjes, aanbod, ...

 • Waarom zou ik mee willen bewegen met de Inner Business Movement?
  Als je voelt dat jouw bedrijf nog niet de vruchten draagt die je voor ogen had en je verlangt naar helderheid, balans, ondersteuning en een gemeenschap die jouw groei stimuleert, dan is dit traject de juiste keuze. Inner Business Movement is speciaal ontworpen voor gedreven ondernemers die verlangen naar meer rust, passie, energie, zingeving, speelsheid, vrijheid, ... in hun bedrijf. Die op weg willen naar persoonlijke groei en bewust ondernemerschap. Denk aan therapeuten, coaches, kunstenaars, creatievelingen, schrijvers, yoga-teachers, en alle anderen die de wereld mooier willen maken. Dit unieke traject combineert counseling, coaching en praktische oefeningen om je te helpen jouw innerlijke kracht te ontdekken, stress te beheersen, leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen om zo een betekenisvolle en duurzame onderneming te creëren. Het is de weg naar meer veerkracht, authenticiteit en vitaliteit als ondernemer.
 • Ik heb al cursussen / trajecten gevolgd. Wat maakt dat de Inner Business Movement anders is en een verschil zal maken?
  Ik begrijp dat je deze vraag stelt als je al ervaringen hebt gehad met andere cursussen en trajecten. Vaak bevatten online cursussen standaardmateriaal dat je zelf moet aanpassen aan je specifieke behoeften. Doorgaans is er beperkte persoonlijke interactie, en hoewel online groepsbijeenkomsten waardevol kunnen zijn, is echte transformatie het resultaat van diepgaand zelfonderzoek en persoonlijke begeleiding. Wat het Inner Business Movement-traject anders maakt, is dat het een co-creatieproces is waarin we samenwerken aan jouw unieke uitdagingen, groei en ontwikkeling. Inner Business Movement draait om JOU – jouw bedrijf, ideeën, uitdagingen en jouw volgende stappen. Dit traject past zich aan jou aan, niet andersom. Het is volledig afgestemd op je persoonlijke reis. In de Inner Business Movement creëer ik de ruimte voor een gelijkgestemde veilige gemeenschap. Ware veiligheid en verbinding draait om het begrijpen van wat voor jou als individu een veilige omgeving creëert en het gezamenlijk vaststellen, installeren en respecteren van deze grenzen. Daarom kies ik ervoor om met kleine groepen te werken, wat ons in staat stelt om gezamenlijk een authentieke, veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei en transformatie optimaal kunnen gedijen.
 • Voor wie is het niet?
  Wil jij liever sporadisch aan de slag met inzicht- en zelfreflectietools, maar geen diepgaand engagement aanvatten op dit moment in je leven? Dan lenen 1-op-1 sessies of de light variant van het traject zich wellicht beter voor jou. Op termijn volgen er ook thema-workshops en een online aanbod proevertjes om thuis in je veilige cocon alvast op exploratie te gaan. Het programma is niet voor jou als je: een snelle oplossing voor je bedrijf zoekt op zoek bent naar 'snel' mindsetwerk een bedrijfs- of strategiecoach zoekt om concrete financiële doelen te behalen op zoek bent naar een manier om snel veel omzet of klanten te genereren via facebook ads, seo-optimalisaties, e-mails funnels …
 • Is Inner Business Movement geschikt voor mij als beginnende ondernemer, of is het meer voor gevorderde ondernemers?
  Inner Business Movement is geschikt voor zowel beginnende ondernemers als ervaren ondernemers. Of je nu op zoek bent naar verdieping en verankering in je onderneming, in een overgangsfase zit, of gewoon wilt groeien als ondernemer, dit traject is er voor jou. Het is gericht op persoonlijke groei en bewust ondernemerschap, ongeacht je ervaringsniveau. De begeleiding wordt volledig aangepast aan jouw unieke behoeften en doelen.
 • Wat maakt Inner Business Movement uniek?
  Dit traject onderscheidt zich door zijn diepgaande, op maat gemaakte begeleiding. Het benadert ondernemerschap op een allesomvattende, belichaamde manier en bevordert een warme en hechte gemeenschap door diepgaand samen te werken. Inner Business Movement is ontworpen voor ondernemers die streven naar persoonlijke groei en bewust ondernemerschap met een gevoel van rust en ruimte. Het combineert counseling, coaching en praktische oefeningen om je te ondersteunen bij het ontdekken van je innerlijke kracht, het omgaan met stress, het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en het creëren van een betekenisvolle onderneming.
 • Wat houdt het Inner Business Movement-traject precies in?
  Het Inner Business Movement-traject is een holistische benadering van persoonlijke groei en ondernemerschap. Het omvat een combinatie van individuele sessies, groepssessies en ondersteuning op maat om je te helpen bij je ondernemersreis. Naast het verkennen van persoonlijke groei, ligt de focus ook op het vormgeven en profileren van je bedrijf en aanbod op een authentieke en belichaamde manier.
 • Waarom is profilering belangrijk in dit traject?
  Profilering is een sleutelfactor voor succesvol ondernemerschap. Het gaat niet alleen om het promoten van je bedrijf, maar vooral om hoe je dat doet op een authentieke, congruente en effectieve manier. Binnen het Inner Business Movement-traject ontdek je hoe je jezelf en je bedrijf op een manier kunt profileren die in lijn is met jouw waarden en doelen. Zo kun je jezelf op een veilige en betekenisvolle wijze presenteren aan jouw doelgroep.
 • Hoe verloopt een typische sessie of bijeenkomst in het traject?
  Geen enkele sessie is hetzelfde 😉. Binnen het traject kan een sessie variëren, afhankelijk van of het een individuele of groepsbijeenkomst is. Individuele sessies worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en kunnen dieper ingaan op de verschillende groeifasen. Ze kunnen een combinatie omvatten van counseling, coaching, praktische oefeningen en ontspanningstechnieken. Tijdens co-creatiemomenten is er ruimte voor reflectie, het delen van ervaringen en het leren van anderen. Hier kun je actief bijdragen aan het vormgeven van het proces en kunnen ook praktische onderwerpen aan bod komen. Op basis van deze momenten worden diverse deepdive workshops georganiseerd, waarin we op een creatieve en lichaamsgerichte manier dieper ingaan op de materie.
 • Is dit een coaching of counseling traject en wat is het verschil tussen beide?
  Dit traject omvat elementen van zowel coaching als counseling, met een focus op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Coaching richt zich op het begeleiden van individuen om hun doelen te bereiken, vaardigheden te ontwikkelen en hun potentieel te benutten. Counseling, aan de andere kant, richt zich op het verkennen en verwerken van emotionele en psychologische uitdagingen. Uitdagingen die maken dat we vast komen te zitten of doorschieten en die de creativiteit en flow vaak bemoeilijken. In dit traject bied ik ondersteuning en begeleiding bij het omgaan met zowel praktische zakelijke vraagstukken als persoonlijke uitdagingen, zonder de focus te leggen op diepgaande therapeutische interventies.
 • Hoe intensief is dit traject?
  Dit traject is intensief op een manier die gericht is op evenwicht. We streven naar een balans tussen zowel rust als actie, en bekomen flow. De frequentie van contactmomenten is zo ontworpen dat je voldoende tijd hebt om te integreren en te reflecteren tussen de sessies. De aanpak is flexibel en past zich aan jouw behoeften aan, zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt terwijl je je eigen tempo volgt. Toch liever wat minder? Check dan de 1-op-1 sessies of de light-variant.
 • Waarom houden we terugkommomenten na 7 à 8 maanden?
  De terugkom-momenten dienen om de groep opnieuw samen te brengen en te reflecteren op de reis die we hebben gemaakt. Ze bieden de gelegenheid om successen te vieren, uitdagingen te bespreken en te kijken naar wat er nog nodig is voor verdere groei. Door na 7 à 8 maanden opnieuw samen te komen, kan ik de continuïteit van je ontwikkeling waarborgen en ondersteuning bieden waar nodig.
 • Wat kan ik verwachten na het voltooien van het Inner Business Movement-traject?
  Door deel te nemen aan Inner Business Movement kun je verwachten dat je je persoonlijke veerkracht vergroot, effectiever leiderschap ontwikkelt, beter leert omgaan met stress en emotionele balans vindt. Het kan je helpen bij het creëren van een betekenisvolle en authentieke onderneming die in lijn ligt met jouw waarden en doelen. Elke persoonlijke verandering is uniek, maar het traject is ontworpen om je te ondersteunen bij positieve transformatie in zowel je ondernemerschap als je persoonlijke leven.
 • Wat zijn de kosten van het traject en zijn er betalingsmogelijkheden?
  De investering voor het Inner Business Movement-traject bedraagt 2990 euro. Voor het Light-traject met 4 individuele sessies is dit 1990 euro. Er zijn betalingsmogelijkheden beschikbaar, en je kunt contact met mij opnemen voor meer informatie over tarieven en betalingsopties.
 • Is de prijs inclusief BTW?
  De eerste lancering van het traject is vrijgesteld van btw.
 • Hoeveel deelnemers zijn er?
  Ik kies bewust voor een kleinschalige aanpak met maximaal 2 groepen van 5 personen om de kwaliteit van het co-creatieproces en de persoonlijke aandacht te waarborgen.
 • Hoe lang duurt het traject en wat houdt het in?
  Het traject duurt 6 maanden met een terugkomdag en een afrondende individuele sessie na 7 à 8 maanden. Dit omvat individuele sessies en groepsbijeenkomsten. Het Inner Business Movement-traject beslaat een periode van 6 maanden omdat dit de tijd is die je nodig hebt om daadwerkelijke verandering en groei te ervaren. Ik geloof in de kracht van duurzame transformatie en dit vergt tijd en toewijding. Gedurende deze periode werken we samen aan verschillende aspecten van je ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, zoals stressbeheer, waardengedreven ondernemen, persoonlijk leiderschap en emotionele balans. Hier zetten we samen de nodige stappen naar innerlijke en professionele transformatie.
 • Hoe verschilt het Light-traject van het volledige traject?
  Het Light-traject biedt een meer beknopte versie van het Inner Business Movement-traject. In plaats van 8 individuele sessies ontvang je 4 individuele sessies. Dit maakt het minder intensief en kosteneffectiever. Hoewel de diepgaande transformatie minder prominent aanwezig is, biedt het nog steeds waardevolle inzichten, zelfreflectie en ondersteuning om jou in beweging te brengen op je ondernemerspad.
 • Is het een online traject?
  Neen. Het is grotendeels een live traject met digitale ondersteuning via Whatsapp. Ik geloof in de kracht van het samen-zijn. Ik begrijp dat persoonlijke ontmoetingen niet altijd haalbaar zijn, dus bied ik ook online individuele sessies aan als dat jouw voorkeur geniet.
 • Kunnen de individuele sessies online plaatsvinden?
  Ja, ik begrijp dat persoonlijke ontmoetingen niet altijd haalbaar zijn, dus bied ik ook online individuele sessies aan als dat jouw voorkeur heeft.
 • Hoe kan ik me aanmelden voor een kennismakingsgesprek en wat gebeurt er tijdens dat gesprek?
  Je kan hier een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek stellen we elkaar voor, bespreken we jouw behoeften en doelen, en krijg je de kans om vragen te stellen en mijn manier van werken te leren kennen. Het gesprek duurt ongeveer 30 à 45 minuten.
 • Wat is jouw achtergrond en ervaring als counselor-coach?
  Ik ben Claudia, het gezicht achter Dunamis. Mijn achtergrond omvat een opleiding als socioloog en uitgebreide training in counseling en coaching. Ik heb ook persoonlijke ervaring met stress, gezondheid en persoonlijke groei, wat mijn benadering en begrip inspireert.
 • Hoe zorg je voor vertrouwelijkheid, veiligheid en privacy tijdens de sessies?
  Vertrouwelijkheid, veiligheid en privacy zijn van het grootste belang tijdens de sessies. Ik volg strikte ethische richtlijnen en alles wat tijdens onze sessies wordt besproken, blijft vertrouwelijk. Ik werk steeds traumasensitief. Bovendien kies ik er bewust voor om in kleine groepen te werken, omdat dit een extra laag van vertrouwen en veiligheid biedt. In deze intieme setting kunnen deelnemers openlijk delen, leren van anderen en een ondersteunende gemeenschap opbouwen. Het creëren van een sfeer van vertrouwen en respect is essentieel voor het succes van het Inner Business Movement-traject.
 • IK WIL INSCHRIJVEN WANT:
  ik ben bereid om samen het proces aan te vatten en de stappen te zetten ik heb zin in een diepgaand-gepersonaliseerde totaalaanpak en engageer me hiertoe ik wil zelfverzekerd ondernemen in lijn met mijn authentieke zelf ik wil een welvarende onderneming ik wil het verschil maken voor mezelf én mijn klanten/ cliënten ik wil een fijne work-life balans ik wil deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap
Scherm­afbeelding 2023-10-04 om 14.04.15.png
Ontwerp zonder titel (1).png

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.

 BTW niet toepasselijk. BE0726402415

© 2023 door Claudia Baldanza

bottom of page