top of page
Zoeken

Welkom bij Inner Business Movement: Een reis naar Belichaamd & Missiegedreven Ondernemerschap.


Een vrouw met een roadmap-notitieboekje als leidraad.
Ben je klaar om een reis te maken naar belichaamd en missiegedreven ondernemerschap?

Hey daar, welgekomen lezer.


Het voelt bijna surreëel om deze woorden te typen, omdat ik zo lang naar dit moment heb uitgekeken. Maar hier ben ik dan, mijn gedachten, gevoelens en inzichten met je delend in deze Inner Business Movement-blog. Een plek waar de magie van het alledaagse leven en de kunst van bewust ondernemerschap samenkomen.


Stel je voor dat je aan de oever van een kalme rivier staat, omringd door het zachte ruisen van de bomen en het gefluister van de wind. De zon verwarmt je gezicht terwijl je jezelf onderdompelt in het schouwspel van de natuur. In dit moment voel je een diepe verbinding, niet alleen met het landschap, maar ook met je eigen innerlijke wereld.


Inner Business Movement is als die serene rivier, het nodigt je uit om een verbinding te maken - niet alleen met jezelf - maar ook met het ondernemerslandschap. Het is een reis die ik met toewijding en passie begeleid, en ik ben oprecht dankbaar dat je hier bent om deel te nemen.


Laat me je wat meer vertellen over mezelf. Mijn naam is Claudia, een stille rebel, een dromer en een doener! Ik ben de drijvende kracht achter Dunamis en Inner Business Movement. Als mede-ondernemer begrijp ik de uitdagingen en obstakels die het ondernemerschap met zich meebrengt. De constante druk, de onzekerheden en de stroom van beslissingen waar je dagelijks mee te maken hebt, zijn me maar al te bekend. Maar ik heb ook inspirerende, motiverende en diepgaande inzichten verworven die hebben geleid tot Inner Business Movement.

Mijn ondernemersreis is als een ontdekkingsreis geweest, gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten, successen en uitdagingen. Deze reis heeft niet alleen mijn huidige professionele pad gevormd, maar heeft ook mijn diepere 'waarom' onthuld en mijn persoonlijke groei versterkt.

.

Een vloeiende beweging, een flow.
Innerlijke balans & flow voor Ondernemers

En dat brengt me bij Inner Business Movement, mijn passieproject dat speciaal is ontworpen voor ondernemers die verlangen naar persoonlijke groei, missiegedreven en belichaamd ondernemerschap vanuit een plek van innerlijke rust en ruimte. Het is een reis die begint met het ontdekken van je innerlijke kracht, het omgaan met stress en belemmeringen en het creëren van een betekenisvolle onderneming.


Bij Inner Business Movement geloof ik in de kracht van zachte flow, waar bewustwording, exploratie en belichaamde verbinding met jezelf, anderen en de wereld centraal staan. Het is een reis waarbij je jouw ondernemersvisie op een evenwichtige, authentieke en zacht-bruisende manier kunt verwezenlijken.


In de komende blogs zal ik dieper ingaan op thema's zoals belichaamd ondernemen, het versterken van je bedrijfsfundamenten, missie-verheldering, persoonlijk leiderschap, emotionele balans, stressbeheer, pleasen, perfectionisme, en nog veel meer. Ik deel al te graag inzichten, verhalen en praktische tips die je kunnen helpen bij je eigen reis naar bewust & belichaamd ondernemerschap.


Dus, beste lezer... ik nodig je uit om met mij mee te gaan op deze reis. Laten we samen stappen zetten in de richting van een vervuld en gebalanceerd ondernemerschap. Laten we samen belichaamd ondernemerschap verkennen, de kracht van Inner Business Movement onthullen en het ondernemerslandschap herdenken.


Bedankt dat je hieraan wil deelnemen, ik kijk er oprecht naar uit om deze reis samen voort te zetten. Blijf je graag op de hoogte? Meld je hier dan alvast aan voor de updates.


Zacht-bruisende groeten,

ClaudiaWelke onderwerpen zie jij graag belicht in de komende posts?

  • Uniek-zijn

  • De rijkdom van minder

  • De kracht van creativiteit

  • Weerstand

You can vote for more than one answer.Comentarios


bottom of page